GOODstuff by Elodie x RainPharma

Nieuw in onze collectie! GOODstuff by Elodie x RainPharma, een innovatieve recuperatieshake die RainPharma samen met Elodie Ouédraogo ontwikkelden. Het supplement werd zorgvuldig samengesteld om jouw lichaam optimaal te ondersteunen na elke work-out. Zo hoef jij er niet meer over na te denken en kan je voluit genieten!

Ontdek de gloednieuwe proteïneshake en de bijhorende shaker in onze shop te Tessenderlo of online & koop met lanceringskorting!

Het verhaal achter GOODstuff

RainPharma en Elodie Ouédraogo delen dezelfde waarden: we zijn beide fervente ambassadeurs van een gezonde levensstijl. Omdat bewegen een belangrijk onderdeel is van een gezond leven, willen we dan ook zoveel mogelijk mensen aanmoedigen om te (blijven) sporten.

Wie sporten zegt, zegt ook recupereren. Als voormalig profatlete weet Elodie als geen ander hoe belangrijk het is om je lichaam na elke work-out goed te laten herstellen. Nadat ze een punt zette achter haar professionele atletiekcarrière, stopte ze even volledig met sporten. Maar na een tijdje begon het te kriebelen. Ze begon opnieuw te lopen, ditmaal recreatief en vooral, met veel goesting. En dat wil ze dan ook zo lang mogelijk blijven doen.

Om zo lang mogelijk te kunnen blijven sporten, is het belangrijk om je lichaam te ondersteunen na elke training. Elodie ging dan ook op zoek naar een geschikt voedingssupplement om haar daarbij te helpen. Helaas stelde ze al snel vast dat de bestaande opties op de markt vooral veel suiker bevatten en maar weinig interessante ingrediënten.

Vanuit de persoonlijke nood aan een kwalitatieve formule, klopte Elodie – goed voorbereid en met een lange lijst van criteria waaraan het supplement zou moeten voldoen – aan bij ons. Het RainPharma Research & Development team stelde daarop een unieke mix van eiwitten, collageen, vitamines en mineralen samen, die je lichaam optimaal ondersteunen na elke inspanning. Het innovatieve voedingssupplement doopten we GOODstuff by Elodie x RainPharma.

Portiezakjes die je in stijl oplost

Om GOODstuff by Elodie x RainPharma makkelijk mee te kunnen nemen in je sporttas, kozen we voor een poeder in handige portiezakjes. Opgelost in water wordt het poeder een verfrissend drankje met de natuurlijke smaak van sinaasappel. Om het poeder makkelijk (en in stijl) op te kunnen lossen, ontwikkelden we samen met Elodie een bijhorende shakebeker in mat zwart.

Voor iedereen die van sporten houdt

Of je nu wekelijks een rondje gaat joggen, een intensieve wandeling maakt, of traint voor een triatlon, GOODstuff by Elodie x RainPharma is een goed idee voor elke sporter. Het is een compleet voedingssupplement voor iedereen die van sporten houdt en daar zo lang mogelijk van wil blijven genieten.

Ontdek de gloednieuwe proteïneshake en de bijhorende shaker in ons winkelpunt of shop online

Onze Cadeautip !

Weet je niet welke cadeau kopen? Dan hebben wij de ideale formule met onze cadeaubons, daar wordt iedereen steeds blij van! Schenk een cadeaubon of één van onze producten in onze shop mag natuurlijk ook. Enjoy !

Cadeaubon bij FY Clinic
0
    0
    Your Cart
    Your cart is emptyReturn to Shop
    × Hier uw snelle vraag.