Een mooie & gezonde huid,

van binnen naar buiten

Inside Out huidtherapie

Onze Inside Out skincare of Epigenetische Huidtherapie: Het Geheim van een Stralende Huid

Bij For You Lifestyle Clinic begrijpen we dat een gezonde, stralende huid voor jou van groot belang is. Daarom willen we je graag kennis laten maken met een revolutionaire benadering van huidverzorging: epigenetische huidtherapie.

Wat is Epigenetische Huidtherapie?

Epigenetische huidtherapie is gebaseerd op het begrip dat onze huidgezondheid en -kwaliteit beïnvloed worden door externe factoren, zoals voeding, levensstijl, stress en milieu. Deze factoren hebben invloed op de manier waarop onze genen zich manifesteren in onze huid. Door deze factoren te begrijpen en te beheren, kunnen we de gezondheid en uitstraling van onze huid verbeteren.

Hoe wordt Epigenetische Huidtherapie toegepast?

 • Huidverzorging: Kies huidverzorgingsproducten die passen bij je huidtype en die de huid beschermen tegen schadelijke invloeden zoals UV-straling en vervuiling. Het gebruik van natuurlijke en organische producten kan ook bijdragen aan een gezondere huid. Graag geven we je hierin het nodige advies om de juiste producten te kiezen en deze correct te gebruiken, we kunnen dit uitbreiden met salonbehandelingen voor een sneller resultaat
 • Voeding en Dieet: Een van de belangrijkste manieren waarop je epigenetische huidtherapie kunt toepassen, is door bewuste keuzes te maken in je dieet. Eet voedingsmiddelen die rijk zijn aan antioxidanten, vitaminen en mineralen, zoals bessen, groene bladgroenten en vette vis. Deze voedingsstoffen ondersteunen de huidgezondheid. Onze voedingscoach kan voor jouw een aangepast voedingsschema opstellen
 • Stressmanagement: Stress is een belangrijke epigenetische factor die de huid kan beïnvloeden. Leer effectieve stressmanagementtechnieken, zoals meditatie, yoga, of diepe ademhalingsoefeningen. Voldoende slaap en ontspanning zijn ook van cruciaal belang. Bij For You Lifestyle Clinic adviseren we je ook graag daarin verder.
 • Levensstijl Aanpassingen: Andere levensstijlfactoren, zoals regelmatige lichaamsbeweging en het vermijden van roken en overmatig alcoholgebruik, kunnen ook de genexpressie in de huid ten goede komen.

De Voordelen van Epigenetische Huidtherapie

Met deze huidtherapie bij For You Lifestyle Clinic, kan jij profiteren van:

 • Een verbeterde huidgezondheid, wat resulteert in een stralende en jeugdige uitstraling.
 • Een vermindering van huidproblemen, zoals acne en vroegtijdige veroudering.
 • Preventie van toekomstige huidproblemen door het beheren van epigenetische factoren.

Bij For You Lifestyle Clinic zijn we er trots op dat we deze benadering van huidverzorging aanbieden en integreren in onze behandelingen en adviezen. We willen jou dan ook graag helpen om de best mogelijke resultaten te behalen op het gebied van huidgezondheid en schoonheid.

Wil je meer weten over onze Inside Out huidtherapie en hoe we dit in onze behandelingen toepassen? Boek vandaag dan nog je GRATIS adviesgesprek! We staan klaar om je te begeleiden op de weg naar een gezonde, stralende huid.

 

Het programma

Voor altijd een mooie huid

 • GRATIS eerste gesprek & gezichtsanalyse
 • Keuze uit een 3 of 6 maanden programma
 • Een programma op maat aangepast aan jouw noden
 • Persoonlijke opvolging te Tessenderlo of via video-call
 • Whatsapp support tijdens het programma
 • VIP klant met extra kortingen op onze producten
 • Evaluatie op einde programma

Kortom, met de begeleiding en ondersteuning van onze huid-expert, zal je komaf maken met huidproblemen en krijg je een mooie & gezonde huid!

Onze Cadeautip !

Weet je niet welke cadeau kopen? Dan hebben wij de ideale formule met onze cadeaubons, daar wordt iedereen steeds blij van! Schenk een cadeaubon of één van onze producten in onze shop mag natuurlijk ook. Enjoy !

Cadeaubon bij FY Clinic
0
  0
  Your Cart
  Your cart is emptyReturn to Shop
  × Hier uw snelle vraag.