Gezond en fit,

met de juiste voeding & supplementen

Gezonde voeding & supplementen

Bij For You Lifestyle Clinic staan wij klaar om jou te helpen bij de overstap naar een gezonder voedingspatroon. Onze voedingscoaches begrijpen dat het lastig kan zijn, en daarom bieden wij persoonlijke begeleiding die past bij jouw levensstijl. Samen werken we aan praktische voedingsschema’s en handige tips om bewustere eetgewoonten te ontwikkelen. Ook richten we ons naar sporters! Sporters hebben doorgaans nog meer nood aan de juiste voedingssupplementen en eiwitten. Wij werken enkel met orthomoleculaire supplementen.

Nobelprijswinnaar Linus Pauling introduceerde in 1968 de term orthomoleculaire geneeskunde in het tijdschrift Science. De term ‘orthos’ komt uit het Grieks en betekent ‘juist’ of ‘gezond’ en ‘moleculair’ staat voor molecuul. Als orthomoleculair voedingscoach kunnen we je adviseren welke suppletie jou bv. kan helpen om je sportprestaties te bevorderen, maar ook bv. je slaap verbeteren of je metabolisme boosten en nog zoveel meer! Orthomoleculaire voeding en supplementen is gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek.

Gezonde voeding is essentieel voor een energiek leven. Door te kiezen voor evenwichtige maaltijden, het vermijden van ongezonde voeding en meer bewust om te gaan met wat je eet,  houd je niet alleen je gewicht onder controle, maar verbeter je ook je concentratie en versterk je je immuunsysteem. Bij For You Lifestyle Clinic benadrukken we dat gezond eten niet alleen invloed heeft op je fysieke gezondheid, maar ook op het voorkomen van chronische ziekten of het herstel van ziekte en het voorkomen of genezen van sportblessures.

Tijdens onze persoonlijke consultaties helpen wij jou niet alleen met voedingsinformatie, maar ook met het opbouwen van een positieve relatie met voedsel. Samen motiveren we je om bewuste keuzes te maken en begrip te krijgen voor de link tussen voeding en algehele gezondheid en preventie. Deze benadering zorgt ervoor dat je niet alleen fysiek, maar ook mentaal een duurzame verandering kunt ervaren. Soms zijn er maar kleine veranderingen nodig om zich meteen al beter te voelen en bepaalde gezondheidsklachten snel te laten verdwijnen. De juiste suppletie kan ook (top)sporters hun prestaties bevorderen en blessures voorkomen.

Onze voedingscoach geeft je graag meer info! Je kan hiervoor een GRATIS infogesprek inplannen.

Het programma: Natuurlijk gezond

Fy Clinic : huidverzorging, anti-aging, voeding en beweging, figuurcorrectie

Gezonde voeding en orthomoleculaire supplementen:

 • GRATIS eerste gesprek
 • Keuze uit een 3 of 6 maanden programma
 • Een programma op maat aangepast aan jouw noden
 • Persoonlijke opvolging te Tessenderlo of via video-call
 • Whatsapp support tijdens het programma
 • VIP klant met extra kortingen op onze producten
 • Evaluatie op einde programma

Wil jij je ook vitaal, gezond en goed in je vel voelen? Wens jij je sportprestaties naar een hoger niveau te tillen? Boek dan een vrijblijvend info gesprek met onze voedingscoach.

Orthomoleculaire supplementen

Waarom?

Voedingssupplementen zijn belangrijk omdat onze moderne levensstijl vaak resulteert in voedingstekorten.

Bewerkt voedsel en milieu-invloeden verminderen de voedingswaarde van onze voeding. Supplementen vullen deze tekorten aan en bieden essentiële voedingsstoffen die soms ontbreken. Ze zijn bovendien extra waardevol voor mensen die een dieet volgen, ouderen, sporters en vrouwen tijdens zwangerschap of borstvoeding.

Stress en extra fysieke inspanning verhogen de behoefte aan specifieke voedingsstoffen, die supplementen kunnen leveren. Het moderne landbouwsysteem draagt bij aan verminderde voedingswaarde in groenten en fruit. Onderzoek toont aan dat gerichte supplementatie het immuunsysteem kunnen ondersteunen en een integraal onderdeel kunnen zijn van een gezonde levensstijl.

Raadpleeg onze voedingscoach welke supplemten jou extra kunnen ondersteunen

Wat is orthomoleculair?

Orthomoleculaire voedingssupplementen zijn specifiek ontworpen om optimale hoeveelheden voedingsstoffen te leveren die het lichaam nodig heeft voor een gezonde functie.

Bij For You Lifestyle Clinic kiezen we voor orthomoleculaire supplementen vanwege verschillende redenen:

 • Optimale Nutriënten: Deze supplementen streven naar het verstrekken van de ideale hoeveelheden essentiële voedingsstoffen die het lichaam nodig heeft voor optimale gezondheid.

 • Hoogwaardige Ingrediënten: Onze keuze voor orthomoleculaire supplementen komt voort uit het gebruik van hoogwaardige ingrediënten, zorgvuldig geselecteerd om effectieve en goed opneembare voedingsstoffen te leveren.

 • Wetenschappelijk Onderbouwd: Orthomoleculaire suppletie is gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek en expertise, waardoor deze de gezondheid ten goede komen.

 • Natuurlijke samenstelling: We geven de voorkeur aan supplementen met 100% natuurlijke samenstelling, waardoor de focus ligt op de zuivere en effectieve voedingsstoffen die het lichaam nodig heeft.

 • Kwaliteitscontrole: Onze orthomoleculaire supplementen worden geproduceerd volgens strikte kwaliteitsnormen, wat bijdraagt aan de betrouwbaarheid en consistentie van de producten.

Bij You Lifestyle Clinic is onze voedings-coach geconnecteerd met een medisch team; dokters en apothekers, zo garanderen we onze cliënten een professionele gezondheids begeleiding. Ook hebben we gekozen om voornamelijk te werken met de supplementen van RainPharma, daar deze veruit de meest kwalitatieve zijn, 100% natuurlijk en bovendien door hun superieure samenstelling zullen ze niet enkel je algehele gezondheid ondersteunen, maar verbeteren ze ook de gezondheid van je huid en haren. En ze zijn door de moleculaire en natuurlijke samenstelling het ideale supplement voor (top)spoters! Een win-win dus 😉

Onze Cadeautip !

Weet je niet welke cadeau kopen? Dan hebben wij de ideale formule met onze cadeaubons, daar wordt iedereen steeds blij van! Schenk een cadeaubon of één van onze producten in onze shop mag natuurlijk ook. Enjoy !

Cadeaubon bij FY Clinic
0
  0
  Your Cart
  Your cart is emptyReturn to Shop
  × Hier uw snelle vraag.