Bij For You Lifetyle Clinic

gaan we steeds voor de beste resultaten

Lifestyle programma’s

For You Lifestyle Clinic

yin & yang

Bij FYL Clinic gaan we voor resultaat gerichte inside-out huidverbetering,  gezondheids- & aflankprogramma’s met zichtbare & bewezen resultaten en kan u ook terecht voor Mind wellness !

Een kort overzicht:

 • Vrijblijvend gezondheidsgesprek om jouw huid, lichaam, geest en/of voedingspatroon grondig te analyseren en te bekijken welke zorg jij echt nodig hebt om te stralen.
 • Epigenetische Huidtherapie: anti-aging, behandeling van acné, pigmentatie, rosacea, eczeem,…. en dit voornamelijk met natuurlijke producten.
 • Voeding en gezondheidsadvies: omdat een gezonde levensstijl en gezonde voeding bijdraagt tot een gezonde huid en een betere levenskwaliteit bieden wij ook een concept aan om op een verantwoorde manier jouw gewicht in balans te krijgen en ook te houden of een gezonder voedingspatroon aan te nemen. Dit zonder je lichaam te kort te doen.
 • Dieetcentrum Tessenderlo: Afslankingsprogramma’s met coaching & begeleiding; of je nu 2 of 20 kg wenst af te slanken, met onze packs en coaching lukt het iedereen! En bovendien gaan we voor een langdurig en blijvend resultaat.
 • Orthomoleculaire voedingssupplementen om van binnenuit zorg te dragen voor jezelf. Vele van onze supplementen zijn een gezonder alternatief voor bepaalde medicatie bovendien!
 • Verzorgingsproducten: Hoogwaardig klinische en/of 100% natuurlijk; helemaal aangepast aan jouw huidtype en levensstijl.
 • Aromatherapie:  Ontdek onze natuurlijke en premium essentiële olien zowel voor in de diffuser als spray verkrijbaar.
 • Mind wellness: Een gezonde geest in een gezond lichaam! Je kan bij onze coach/therapeut terecht voor mental coaching, hypnotherapie en geleide meditatie en ontprikkelsessies. Boek een adviesgesprek voor  mee info!
Christel Laeremans van FY Clinic

We hebben dus een totaalconcept ontwikkelt voor iedereen die onder begeleiding gezonder wil leven, wenst af te slanken, de kracht van natuurlijke suppletie wil ervaren of aan inside-out huidverbetering wil doen.
We gaan kijken wat heb je nodig? Waar word jij mooier, beter of gezonder van?
Wij bieden een complete en hoogwaardige begeleiding met een persoonlijke touch en gespecialiseerde kennis en met de back-up van een medisch team.

Gezond vanbinnen en straal vanbuiten, dat is onze missie!

BEAUTY & HEALTH, FROM INSIDE OUT

 Bij Audrey en haar professioneel team van For You Lifestyle Clinic ben je in goede handen.

Ons team bestaat uit een ervaren voedingsdeskundige, epigenetische huidtherapeute en gediplomeerde mental coach/hypnotherapeute en staan we in nauw contact met een arts/geneesheer indien er meer medisch advies mocht nodig zijn. Maar vooral wensen we jou:

 • Te laten stralen en de beste versie van jezelf te zijn en dit inside out
 • Je te begeleiden in het herstel van je gezondheid of opbouw van je immuniteit
 • Te voorzien van enkel de beste & natuurlijke producten met bewezen resultaten
 • Te begeleiden tot het gewenste resultaat behaald is

Kortom bij For You Lifestyle Clinic ben jij in goede en professionele handen.

We maken steeds een op maat en persoonlijk behandelplan, helemaal aangepast aan jouw noden!

Christel Laeremans van FY Clinic

Benieuwd naar onze producten?
Bezoek onze webshop.

Your body
loves you.
Love it back

Ontvang onze Lifestyle nieuwsberichten

Meld je aan en ontvang een waardebon van 5 euro! Zo mis je ook niks van onze acties, behandelingen, promo's en workshops!

  0
   0
   Your Cart
   Your cart is emptyReturn to Shop
   × Hier uw snelle vraag.