Dieetcentrum Tessenderlo

met persoonlijke begeleiding

De mooiste versie van jezelf

Afslankprogramma’s met resultaat bij FYL Clinic

Dieetcentrum Tessenderlo – For You Lifestyle Clinic

Ga zelfstandig aan de slag met onze makkelijke programma’s of laat je begeleiden door onze professionele gezondheids- & voedingscoach bij For You Lifestyle Clinic. U wordt dan frequent opgevolgd en we starten met een lichaamsanalyse en uitgebreide intake. Bovendien werken we nauw samen met een gespecialiseerde arts.

Proteine dieet

Proteine dieet van RainParma: Balance program
Een totaalconcept waar echte, pure, onbewerkte voeding centraal staat en dat je leert hoe je lichaam werkt en wat je daarvoor best wel en niet eet. Met het Balance Program word je begeleid door onze voedingsconsultent of diëtist die samen met jou de 3 fases van het programma doorloopt.

 

 1. DE AFSLANKINGSPERIODE

In de eerste fase van het Balance Program, werk je aan een optimaal gewicht voor jouw lichaam. Door gezonde voeding te combineren met hulpmiddeltjes als shakes en supplementen, speel je snel je overtollige kilo’s kwijt. Dat zorgt voor een motiverende start! Na 10 dagen kom je de eerste keer op controle, vervolgens elke 14 dagen. Wanneer je je vooropgestelde gewicht bereikt hebt, eindigt de eerste fase. Dat kan al na één week zijn. Hoe dan ook duurt de eerste fase nooit langer dan 12 weken.

 1. DE VERZILVERINGSPERIODE

In de tweede fase schakel je in 9 weken geleidelijk aan over op nieuwe, gezonde voeding. Tijdens de wekelijkse controles vertelt je RainPharma expert je voor welke voedingsmiddelen je moet opletten. Zo ontwikkel je een nieuw, evenwichtig en gezond eetpatroon en zorg je ervoor dat je gewicht stabiel blijft.

 1. DE REGEL VAN TWEE

In de derde en laatste fase van het programma leer je om je nieuwe gewicht en hernieuwde vitaliteit vast te houden. Je komt elke maand langs voor een gewichtscontrole met speciale meetapparatuur. We hanteren een marge van twee kilogram vetmassa. Blijf je binnen deze marge, dan is er niets aan de hand. Ga je even uit de bocht? Dan kan je snel weer bijsturen. Een korte, iets strengere periode brengt je weer op je gewenste gewicht. Door je nieuwe gewicht een jaar lang zo weinig mogelijk te laten schommelen, past je lichaam zich fysiek aan. Zo wordt het makkelijker om in de toekomst dit gewicht te behouden.

Smart nutrition project

Een kort reset / detox programma: Back on Track met SNP

“Spant je favoriete broek net iets te hard? Heeft je huid er al beter uitgezien? Of heb je de laatste tijd te enthousiast (en te ongezond) gegeten en gedronken?”

In een strikt dieet heb je geen zin. Je wilt jezelf immers niet alles ontzeggen. Maar je wilt wel even op de rem gaan staan. Het moment om jezelf (en je lichaam) een nieuwe start te gunnen!

Het Smart Nutrition Project kan om verschillende redenen ingezet
worden en persoonlijk aangevuld worden met specifieke en extra supplementen. Het einddoel is hoe dan ook hetzelfde: een betere versie van jezelf. 

> als detox-moment tussendoor, om je lichaam te zuiveren en opnieuw meer energie te krijgen
> als voorbereiding op je vakantie of een ander belangrijk moment waarop je die paar extra kilootjes liever kwijt bent
> als ondersteuning bij afslankende en verstevigende behandelingen, zoals anti-cellulite behandelingen
> als aanvulling tijdens het sporten, met het oog op fitheid, extra spiermassa of meer conditie.
> ter ondersteuning voor een boost in je energielevel
> ter aanvulling voor huidproblemen of anti-ging

Het Smart Nutrition Project is er ook voor wie het RainPharma dieet heeft afgerond. Het is een makkelijke en efficiënte manier om de controle te behouden over het nieuwe gewicht: als ondersteuning voor gewichtsbehoud of als kort intermezzo, wanneer je even uit de bocht bent gegaan.

Deze voordelige box (je bespaart maar liefst 15% in vergelijking met de afzonderlijke prijzen) is hét duwtje in de rug dat je nodig hebt. Een duidelijke en efficiënte manier om zonder honger te lijden die overtollige kilootjes kwijt te spelen.

Ontvang onze Lifestyle nieuwsberichten

Meld je aan en ontvang een waardebon van 5 euro! Zo mis je ook niks van onze acties, behandelingen, promo's en workshops!

  0
   0
   Your Cart
   Your cart is emptyReturn to Shop
   × Hier uw snelle vraag.