Verzend & retour voorwaarden bij For You Lifestyle Clinic

Verzend-, bestellingen & retourbeleid For You Lifestyle Clinic (foryoulifestyleclinic.be)

Verzendingen gebeuren binnen de 1 à 4 werkdagen en u zal een track en trace ontvangen om uw zending te kunnen opvolgen.

Indien u voor ‘afhalen’ kiest, zullen de artikelen binnen 1 werkdag afgehaald kunnen worden, wij sturen u een bericht om een tijdstip hiervoor af te spreken. Indien het om een artikel betreft dat momenteel niet in stok is, laten we u weten zodra het beschikbaar is voor afhaling.

Ons retour- en restitutiebeleid geldt gedurende 14 dagen na aflevering. Als er 14 dagen zijn verstreken sinds aflevering, kunnen we u geen volledige restitutie of omruiling meer aanbieden.

Retourzendingen zijn voor eigen rekening, verzenden  naar:

For You Lifestyle Clinic, Neerstraat 155 3980 Tessenderlo – België

Om in aanmerking te komen voor een retourzending, moet het artikel ongebruikt zijn en zich in dezelfde staat bevinden als waarin u het hebt ontvangen. Het moet ook in de originele verpakking zitten en mag niet beschadigd of geopend zijn geweest.

Indien er zich een probleem voordeed bij ontvangst van het product, gelieve dan meteen ons te contacteren via mial: lifestyle@foryouclinic.be en een duidelijke foto toevoegen aub.

Aanvullende niet-retourneerbare items:

Cadeaubonnen

Om uw retourzending te voltooien, hebben we een bon of aankoopbewijs nodig.
Stuur uw aankoop niet terug naar de fabrikant.
Er zijn bepaalde situaties waarin slechts gedeeltelijke restituties worden verleend:

Boek met overduidelijke tekenen van gebruik

Artikel dat niet in de oorspronkelijke staat verkeert, beschadigd is of ontbrekende onderdelen heeft om redenen die niet te wijten zijn aan onze fout.

Artikel dat meer dan 14 dagen na aankoop wordt geretourneerd.

Restituties

Nadat we uw retourzending hebben ontvangen en geïnspecteerd, sturen we u een e-mail om u te laten weten dat we uw geretourneerde artikel hebben ontvangen. We zullen u ook op de hoogte stellen van de goedkeuring of afwijzing van uw restitutie.

Als uw restitutie wordt goedgekeurd, wordt uw restitutie verwerkt en wordt er automatisch een tegoed toegepast op uw creditcard of de oorspronkelijke betaalmethode, binnen de 14 werkdagen.

Late of ontbrekende restituties

Als u nog geen restitutie heeft ontvangen, controleer dan eerst uw bankrekening opnieuw.

Neem vervolgens contact op met uw creditcardmaatschappij, het kan even duren voordat uw restitutie officieel wordt geplaatst.

Neem daarna contact op met uw bank. Er is vaak enige verwerkingstijd voordat een restitutie wordt geplaatst.

Als u al het bovenstaande heeft gedaan en u heeft uw restitutie nog steeds niet ontvangen, neem dan contact met ons op via {lifestyle@foryouclinic.be}.

 

0
    0
    Your Cart
    Your cart is emptyReturn to Shop
    × Hier uw snelle vraag.