100% Natuurlijke Producten voor je Gezondheid| Huid | Wellness |Lifestyle

Onze premium producten

RainPharma Aurora Glass Sleeve – Moonlight | Cover diffuser

 144,95

Productbeschrijving

Ontdek de betoverende wereld van onze exclusieve aroma diffuser, geïnspireerd door de schitterende Aurora lichtstromen die de donkere hemel van de polen verlichten. We hebben deze verwondering vastgelegd in een betoverend samenspel van licht, mist en natuurlijke geuren.

RainPharma Aurora Glass Sleeve – Moonlight | Cover diffuser

Moonlight – Wit is lichtdoorlatend

Ervaar grenzeloos genieten. Onmisbaar voor elk interieur. ✨ #AuroraDiffuser #SfeerInHuis #GenietenInStijl

Deze glazen koker is handgeblazen waardoor kleurvariaties, luchtbelletjes en afwijkingen in de dikte van het glas mogelijk zijn.

De Aurora Diffuser bestaat uit twee delen. Dit product is enkel de gekleurde glazen stolp. Combineer met Aurora Base!

De Aurora Glass sleeve is enkel te combineren met Aurora Base 1.3 liter. Niet combineerbaar met de Aroma Diffuser 100 ml en 500 ml

Bel ons 0470 663652  of chat via onze Whatsapp knop als je graag meer info of hulp wenst!

Extra info

🌿 Ontdek een gezonder alternatief voor kaarsen! 🌿

Wist je dat diffusers met essentiële oliën een veel betere keuze zijn dan gewone kaarsen? 🕯️ Kaarsen, vooral geurkaarsen, kunnen schadelijke stoffen en chemicaliën vrijgeven wanneer ze branden. Dit kan de luchtkwaliteit in je huis aantasten en zelfs gezondheidsproblemen veroorzaken.

🍃 Onze essentiële olie diffusers bieden een natuurlijke en gezonde manier om je ruimte te vullen met heerlijke geuren. Geen rook, geen schadelijke stoffen, alleen pure, aromatherapeutische genoegens! 💆‍♀️💆‍♂️

Kies voor een frisse en gezonde omgeving in huis. Zeg vaarwel tegen kaarsen en verwelkom de weldadige aroma’s van essentiële oliën. 🌈✨ #GezondWonen #EssentiëleOliën #Aromatherapie #NatuurlijkGenieten

Onze Cadeautip !

Weet je niet welke cadeau kopen? Dan hebben wij de ideale formule met onze cadeaubons, daar wordt iedereen steeds blij van! Schenk een cadeaubon of één van onze producten in onze shop mag natuurlijk ook. Enjoy !

Cadeaubon bij FY Clinic

Ontvang onze Lifestyle nieuwsberichten

Meld je aan en ontvang een waardebon van 5 euro! Zo mis je ook niks van onze acties, behandelingen, promo's en workshops!

    0
      0
      Your Cart
      Your cart is emptyReturn to Shop
      × Hier uw snelle vraag.